perjantai 25. kesäkuuta 2010

Lomaunia

Kai sitä vois viime yön unosiakin raportoida, nyt kun ei pääse töissä tekemään kaikkia kivoja rapsoja siitä sun tästä aiheesta. Yksi uni olikin hiukan työaiheinen, olin meinaan tekemässä työsopimusta Tenho Saurénille tai konstaapeli Artturi Reinikaiselle (jotka on suht sama asia). Se oli menossa johonkin vahtimestariksi ja sen työsopimukseen tuli joku 5-6 sivua, koska kopsasin siihen tekstiä sen kirjoittamasta kirjasta. Sitten laitoin sen allekirjoittamaan pariin kohtaan sopimusta. Mulla oli päällä univormu ja työsopimus kirjoitettiin laivahytin näköisessä tilassa, jota en ollut jaksanut siivota.

Toisessa unessa olin kesäaikaan laskettelurinteessä, joka siis oli nurmikkoa. Siinä oli joku jännä ilmavirtausilmiö, koska kun laittoi jalattoman konttorituolin (eli pelkkä istuinosa ja selkänoja) siihen kohtaan, josta jyrkkä lasku alkaa, se leijui ilmassa ja sen päälle pystyi istumaan. Piti vaan istua aika kevyesti ja olla heilumatta. Istuin siinä ilmassa jonkun muun kanssa vierekkäisillä tuoleilla ja pyysin yhtä mun työntekijää ottamaan kuvan. Se ei yhtään osannut kuvata ja meinas mennä hermo! Se oli ottanut yhden kuvan, jossa näkyi vaan kropat vyötäröstä ylöspäin ja sekin kuva oli heilahtanut. Millään ei mennyt perille, että haluan luonnollisesti sellaisen kuvan, josta ilmenee, että siinä todella leijutaan ilmassa. Koska eihän sellaista kukaan usko ilman todisteita.

Kolmannessa muistamassani unessa mulla oli jo Tarmo-ibizanpodenco hoidossa (se on tulossa meille yhdeksi viikonlopuksi heinäkuussa) ja se kiskoi ihan kamalasti. Jouduin pitelemään kaikin voimin, kun joku kuvataiteilijatäti katseli sitä inhoten ja huusi, että et päästä sitä tänne. Teki mieli päästää koira ihan tahallaankin kun se ämmä oli niin ärsyttävä.

Ei kommentteja: